MOPAN Suceava
Galerie foto34 poze în acest set

Deputatul PNL Ioan Bălan a dăruit luni de 1 iunie copiilor din municipiul Suceava sute de ciocolate și baloane cu prijelul Zilei Internaționale a Copilului. Acțiunea a debutat în parcul din Burdujeni, cartier care se află în colegiul electoral nr.2 unde Bălan a fost ales deputat și a continuat în celelalte parcuri de pe raza municipiului reședință de județ. Gestul lui Ioan Bălan a fost primit cu mare bucurie atât de cei mici dar și de părinții acestora care au ținut să-i mulțumească parlamentarului liberal. Alături de deputatul Bălan s-a aflat echipa de tineri a PNL în frunte cu viceprimarii Lucian Harșovschi și Ovidiu Doroftei, consilierii locali Cristi Crețu, Niculai Barbă, Gelu Onofrei, Vasile Monacu, reprezentantele la vârf ale organizației de femei a PNL, Liviana Enea și Angela Zarojanu.

Lângă Ioan Bălan s-au aflat și membrii trupei Maxim, o trupă de succes care a evoluat de-a lungul timpului în concertele organizate de deputatul sucevean și care va fi prezentă la finalul lunii și la Zilele Sucevei.

Bălan: ”E o mare bucurie pentru noi să fim din nou alături de copii să-i sărbătorim și să le dăruim câte un cadou”

”E o mare bucurie pentru noi să fim din nou alături de copiii din colegiul 2 dar și din celelalte zone ale municipiului să-i sărbătorim și să le dăruim câte un cadou. Astăzi este o zi extrem de importantă și din alt punct de vedere: e ziua în care președintele Klaus Johannis va promulga legea prin care se dublează alocațiile pentru copii și aceasta este făcută la inițiativa și cu sprijinul PNL. Lucrul acesta trebuie să-l spunem pentru că este extraordinar și pentru că de el vor beneficia 3,7 de milioane de copii. Astăzi copiii suceveni au o dublă bucurie: odată că primesc atenția și dulciurile de la noi și a doua oară pentru că vor primi la finele lunii alocația dublată”, a afirmat Ioan Bălan.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a declarat la rându-i că a pus cu drag umărul la acțiunea inițiată de șeful său pe linie de partid și că aceasta a devenit deja una de tradiție.”Ca în fiecare an organizația noului PNL este alături de copii și nu era mai bine să începem decât din parcul copilului din cartierul Burdujeni un parc inaugurat în 2012. Suntem alături de ei și vom merge în fiecare parc vom sta de vorbă cu ei le vom da câte o ciocolată, un balon și o urare de la mulți ani și speranța că lucrurile merg spre făgașul cel bun”, a spus Harșovschi.

 

Colegul său Ovidiu Doroftei a declarat la rându-i că prin ceea ce au făcut de 1 iunie liberalii au încercat de fapt să aducă un zâmbet pe fețele tuturor copiilor.

”Este1 iunie și așa cum ne-am obișnuit în colegiul 2 în fiecare an se întâmplă un eveniment extrem de important  de Ziua Internațională a Copilului. Nu puteam trece cu vederea această zi. Am încercat să aducem un zâmbet pe fețele tuturor copiilor pe care i-am întâlnit și vom continua în fiecare an în acest fel”, a declarat viceprimarul Ovidiu Doroftei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
PNL - Lucian Harsovschi - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava