Comenzi MOPAN Suceava

Festivalul obiceiurilor de iarnă pe stil vechi din comuna Drăguşeni a încheiat manifestările de anul acesta a programului Crăciun în Bucovina, la manifestare participând câteva sute de urători din mai multe judeţe. La parada obiceiurilor pe stil vechi din Drăguşeni au participat cete de urători şi de colindători din 15 localităţi din judeţul Suceava.

Alături de urătorii din judeţul Suceava, la paradă au mai participat şi cete din judeţele Iaşi şi Neamţ. După ce au defilat în paradă, cetele de urşi, capre şi mascaţi s-au oprit în parcul din centrul comunei Drăguşeni, acolo unde fiecare grup a urcat pe scenă pentru un spectacol de datini şi obiceiuri pe stil vechi.

Printre cei care au participat la Festivalul obiceiurilor pe stil vechi de la Drăguşeni s-au numărat senatorul PSD de Suceava, Ioan Stan, primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, secretarul de stat din ministerul sănătăţii, Tiberius Brădăţan, precum şi europarlamentarul PSD, Maria Gabriela Zoană.

Primarul din Drăguşeni, Vasile Cepoi, a fost cel care a dat startul spectacolului de datini şi obiceiuri de iarnă pe stil vechi, alături de acesta pe scenă fiind prezenţi prefectul judeţului Suceava, Mirela Adomnicăi şi europarlamentarul Maria Gabriela Zoană.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava