• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Festivalul obiceiurilor de iarnă pe stil vechi din comuna Drăguşeni a încheiat manifestările de anul acesta a programului Crăciun în Bucovina, la manifestare participând câteva sute de urători din mai multe judeţe. La parada obiceiurilor pe stil vechi din Drăguşeni au participat cete de urători şi de colindători din 15 localităţi din judeţul Suceava.

Alături de urătorii din judeţul Suceava, la paradă au mai participat şi cete din judeţele Iaşi şi Neamţ. După ce au defilat în paradă, cetele de urşi, capre şi mascaţi s-au oprit în parcul din centrul comunei Drăguşeni, acolo unde fiecare grup a urcat pe scenă pentru un spectacol de datini şi obiceiuri pe stil vechi.

Printre cei care au participat la Festivalul obiceiurilor pe stil vechi de la Drăguşeni s-au numărat senatorul PSD de Suceava, Ioan Stan, primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, secretarul de stat din ministerul sănătăţii, Tiberius Brădăţan, precum şi europarlamentarul PSD, Maria Gabriela Zoană.

Primarul din Drăguşeni, Vasile Cepoi, a fost cel care a dat startul spectacolului de datini şi obiceiuri de iarnă pe stil vechi, alături de acesta pe scenă fiind prezenţi prefectul judeţului Suceava, Mirela Adomnicăi şi europarlamentarul Maria Gabriela Zoană.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava