Comenzi MOPAN Suceava

La data de 06 februarie 2023, în jurul orei 1415, un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 15 Vatra Dornei, în timp ce se afla în serviciul de patrulare şi control al traficului rutier pe DC 85E Dornișoara, din comuna Poiana Stampei, acționând în baza planului de acțiune pe linie de consum de alcool și substanțe psihoactive, a oprit pentru control autoturismul condus de către un tânăr domiciliat în comuna Poiana Stampei, satul Dornișoara.

În urma interogării bazelor de date, a rezultat că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate pe autoturismul condus de acesta, aparțin altui autovehicul.

Deoarece șoferul prezenta halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare, acesta fost condus la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Având în vedere cele constatate a fost întocmit dosar de cercetare penală, conform art. 335 alin. 1, art. 336 alin. 1 și art 334, alin 2 din Cod Penal, iar cercetările sunt efectuate de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 15 Vatra Dornei.

În urma administrării probatoriului, prin ordonanță , polițiștii au dispus reţinerea șoferului pe o durată de 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava