Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 3-5 iunie 2016, sucevenii care apreciază obiectele lucrate cu iscusință și ispirație de maeștrii lucrului manual sunt invitați la Târgul de obiecte handmade din incinta Shopping City Suceava. Doritorii vor putea alege dintr-o varietate de bijuterii lucrate din pietre semiprețioase, fimo sau piele, ceasuri, articole croşetate sau decorative realizate prin tehnici inovative, dar şi multe alte articole deosebite. Fie că sunteţi pasionaţi de obiectele lucrate manual sau doriţi să oferiţi un cadou special celor dragi, cu siguranţă veţi face alegerea potrivită dintre sutele de obiecte expuse în cadrul târgului.

Expozitia de pictură „Micii Picasso”, la Shopping City Suceava

3 – 10 iunie 2016

În perioada 3-10 iunie 2016, Shopping City Suceava găzduiește expoziția de pictură și grafică organizată de copiii din gruparea “Micii Picasso”, îndrumați de artistul vizual și profesorul Pușa Pîslaru. Zecile de lucrări cu tema copilăriei sunt expuse pe culoarul galeriei comercial, în zona spațiului de joacă ”Cutezătorii”. Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 3 iunie, ora 17.00, în incinta centrului comercial.

Activități distractive și concursuri cu premii pentru copii, pe 4 iunie, la Shopping City Suceava

Shopping City Suceava a pregătit și anul acesta o zi plină de distracție și voie bună dedicată copiilor, cu personaje îndrăgite, ateliere de creație și concursuri cu numeroase premii, pentru a sărbători Ziua Copilului. Astfel, sâmbătă, 4 iunie, Shopping City Suceava invită copiii, părinţii şi bunicii să petreacă împreună câteva ore pline de activități distractive și premii surpriză pentru cei mici.

Distracția începe la ora 11:00, pe zona de food din incinta centrului comercial, unde școlile din municipiul Suceava vor prezenta câte un program artistic, constând în momente de dans, muzică sau teatru, în cadrul concursului de talente între școli intitulat generic ”Kinderela”, aflat la cea de-a VI-a ediție. Cele mai bune momente vor fi premiate de către Shopping City Suceava cu: locul 1 – un CEC cadou în valoare de 1.000 lei şi locul 2 – un CEC cadou în valoare de 800 lei și locul 3 – un CEC cadou în valoare de 500 lei.

Timp de câteva ore, copiii vor avea parte și de întâlniri cu personaje de poveste, jocuri cu baloane modelate, sesiuni de facepainting și vor putea participa la atelierele educative și de creație Kids City – art craft, realizate în parteneriat cu Alexandria Librării.

În cadrul evenimentului, Fundaţia ANA organizează o tombolă cu premii la fiecare oră. Biletele de tombolă sunt distribuite de voluntarii Fundaţiei ANA, iar copiii trebuie să fie prezenţi la spectacol, pentru a câştiga premiile oferite prin tragere la sorţi. Sute de premii vor fi acordate din partea Shopping City Suceava și a partenerilor evenimentului: Locul de joacă Cutezătorii, Alexandria Librării, Carrefour, Media Galaxy, Noriel, Coccodrillo, Louise, Evel Mod și Animax din incinta centrului comercial, precum și firmele: Harivex, Adria și Ferovali.

Cei mici îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

Ateliere de creație pentru copii

5 iunie 2016

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creație și distracție, KIDS CITY – ART CRAFT, dedicate tuturor copiilor energici și creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, între orele 10:00 – 15:00, sunt  organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii pot să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, „Art Craft”, ce se găsește exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Cele mai noi tehnici de creație pot fi deprinse de cei mici pe parcursul atelierelor organizate în incinta centrului comercial: metoda quilling, tehnica decoupage, tehnica șervețelului, pictură pe sticlă/lemn/ceramică și scrapbooking. Copiii vor putea lua acasă toate obiectele confecționate chiar de ei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava