La Iulius Mall Suceava te bucuri de încă un week-end dedicat cumpărăturilor, aşa cum îţi doreşti. Magazinele tale preferate se întrec în promoţii estivale, iar în completarea sesiunilor de shopping primeşti invitaţie la târgul de articole handmade.

De vineri până duminică, în perioada 24 – 26 iulie 2015, toţi cei care îşi doresc să se accesorizeze cu bijuterii unicat sau care vor să găsească cadourile perfecte pentru cei dragi sunt aşteptaţi la Târgul de Handmade. Obiecte inedite, create prin tehnici aparte de maeştrii lucrului manual, sunt propunerile pentru iubitorii articolelor handmade. Vor găsi coliere, cercei, brăţări şi podoabe handmade, realizate din pietre preţioase şi semipreţioase, mărgele, fimo sau piele, genţi şi alte articole croşetate, obiecte decorative, cutii de bijuterii pictate prin tehnici neconvenţionale, ceasuri de perete şi multe alte articole speciale.

În plus, în această perioadă, magazinele din Iulius Mall îşi întâmpină clienţii cu promoţii estivale ispititoare. Indiferent dacă se pregătesc de vacanţă sau le place să fie la modă, clienţii Iulius Mall sunt răsfăţaţi cu cele mai frumoase articole din colecţiile de sezon ale marilor branduri, la oferte de până la 70%. Piese vestimentare, încălţăminte, accesorii, produse cosmetice, articole sportive şi jucării, toate au preţuri mai avantajoase.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava