• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Acest week-end aduce o nouă ediție a Târgului Handmade, la Iulius Mall Suceava. Totodată, clienții pot sărbători sfârșitul de săptămână prin dans, iar prichindeii au parte de o agendă bogată de activități cu tematică de sezon.

Pasionații de obiecte handmade au prilejul de a alege cele mai intresante obiecte, în acest week-end, la Iulius Mall Suceava. Artizani locali își dau întâlnire la parterul mall-ului, de vineri până duminică, în perioada 28 – 30 octombrie 2016, prezentând publicului cele mai noi creații lucrate manual, de la bijuterii, accesorii și articole vestimentare, până la decorațiuni și cosmetice naturale. Varietatea propunerilor le va permite clienților să admire și să cumpere piese unicat, o veritabilă amprentă a personalității lor.

Sâmbătă este ziua dedicată copiilor. De la ora 9.00, în sala de conferințe Iulius Mall se va desfășura un concurs de șah, organizat de Palatul Copiilor. De la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, prichindeii sunt așteptați la o ediție specială a atelierul de creație, susținut de specialiștii de la Creativ & Deco, unde vor realiza dovleci desenați cu personaje animate. De la ora 15.00, cei mici sunt invitați de Teatrul Zbribulici să se aventureze alături de neînfricata prințesă Merida. Seara copiilor va fi îmbogățită, de la ora 16.00, cu petrecerea clovnului Bobo, unde se vor bucura de parada costumelor de poveste, sesiuni de facepainting, trucuri de magie, concursuri de sculptat dovleci și ateliere de realizare măști. În plus, toți copiii vor primi dulciuri din partea Iulius Mall Suceava.

Duminică, de la ora 17.00, clienţii primesc o nouă invitaţie ritmată. Cei care adoră să se mişte în pas de dans vor avea şansa să înveţe stiluri latino. Iniţiaţi, începători sau simpli curioşi vor fi ghidaţi de profesioniştii Salsa Family, la parterul Iulius Mall, în minunata lume a dansurilor caraibice, salsa, bachata şi merengue.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava