Un nou sfârșit de săptămână se apropie, iar Iulius Mall Suceava continuă seria evenimentelor îndrăgite de întreaga familie. În acest week-end, pe agendă vor găsi: târg de antichități, atelier de creație pentru copii, lansare de carte, lecții de dans și petrecere la Strikers Club.

Joi, 4 februarie 2016, cei care vor să se relaxeze prin lectură sunt invitați la Cărturești. De la ora 18.30, librăria din Iulius Mall Suceava găzduiește lansarea de carte „Așteaptă-te la minuni”, a scriitorului Tiberiu Ciubotari.

De vineri până duminică, în perioada 5 – 7 februarie, pasionații de obiecte cu patina timpului sunt așteptați la parterul Iulius Mall Suceava, acolo unde se desfășoară o nouă ediție a Târgului Colecționarilor. Evenimentul reunește expozanți cu propuneri variate: mic mobilier, bijuterii, filatelie, numismatică, porțelanuri, cărți, ceasuri, tablouri, decorațiuni și accesorii cu amprenta trecutului. Târgul este organizat în parteneriat cu Bucovinart și le oferă sucevenilor posibilitatea de a alege piese adunate din toate colțurile lumii.

Iubitorii de muzică și distracție sunt invitați vineri, 5 februarie, la Strikers Club din Iulius Mall Suceava, să participe la un eveniment pe gustul lor. 16 Miles Party începe de la ora 22.00 și propune o seară pe ritmuri Rap, Trap, Dubstep, Drum&Bass, Reggae, Rock și Hip Hop. În program sunt incluse și concursuri de Beatbox și Rap, precum și o secțiune de Open Mic, pentru cei mai talentați tineri din public.

Sâmbătă, de la ora 14.00, în zona KidsLand, copiii își pot pune în valoare imaginația și îndemânarea, partipând la atelierul de creație. Alături de specialiștii Creativ & Deco, cei mici vor realiza brelocuri, prin tehnici de pictură și lipire.

Tot sâmbătă, de la ora 16.00, în zona KidsLand se dă startul unei petreceri dedicate prichindeilor. Gazda evenimentului va fi clovnul Bobo, care îi va surprinde pe năzdrăvani și de această dată cu jocuri, concursuri și farse amuzante.

Duminică, cei care vor să-şi exerseze mişcările pot accepta invitaţia la dans. De la ora 17.00, la parterul Iulius Mall, în compania profesioniştilor de la şcoala Salsa Family, începătorii sau experimentaţii vor dansa pe ritmuri latino caraibice, salsa, bachata şi merengue.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava