Concert pascal
MOPAN Suceava

Produsele și serviciile româneşti din domeniul IT vor participa la una dintre cele mai importante manifestări europene de profil, târgul ”eCom”, desfăşurat la Geneva în perioada 9-10 aprilie a.c.
Unsprezece companii româneşti vor expune produse și servicii româneşti din domeniile software outsourcing, soluții inovative pentru e-commerce, pentru industria auto, telecomunicații, sectorul bancar, sisteme de securitate, construcții, turism, media.

Participarea la evenimentul expoziţional le va oferi firmelor româneşti oportunitatea creării de noi parteneriate de afaceri și o diversificare a pieţelor de export pentru produsele autohtone, dar și un important capital de imagine, susținut de notorietatea profesionalismului românesc în domeniul IT.
Pe termen mediu, impactul participării se va traduce prin intensificarea prezenței firmelor românești de IT pe o piață accesibilă geografic și cu potențial financiar important.

Firmele româneşti care participă la eCom Geneva sunt: Assist Software SRL, 4E Software SRL, Epoint Web Solutions SRL, Gemini Solutions SRL, Intelligent Digital Marketing SRL, Knowledge Investment Group SRL, Omniconvert SRL, Production SRL, Roweb Development SRL, Tara Com Divers SRL, Vitality Media SRL.

La târgul “eCom“ Geneva vor fi prezente peste 250 de firme expozante, pe un spațiu de peste 7.000 mp.

Evenimentul reunește specialiști în e-commerce & M Commerce, managementul conținutului (CMS), e-CRM și relația cu clienții, rețele sociale, plată și securitate etc.

Participarea firmelor românești a fost organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, în colaborare cu Asociația pentru Tehnologia Informației şi Comunicații din România. Valoarea finanțării suportate de MMACA a fost de 190.764 lei fără TVA.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava