MOPAN Suceava

Creatorii români revin şi la ediţia din acest an a salonului internaţional de design vestimentar, accesorii de modă şi bijuterii de la Londra, desfăşurat în perioada 21-23 iulie, pentru a propune publicului noi colecţii ale brandurilor deja recunoscute şi apreciate pe pieţele europene.
Prezenţă constantă, din 2015, la evenimentul expoziţional, România este reprezentată la actuala ediţie de şaisprezece firme care vor expune, în cadrul pavilionului naţional, pe o suprafață de 179 mp, o gamă largă de produse și servicii, de la design vestimentar şi accesorii, până la bijuterie contemporană.

Pe durata celor trei zile ale târgului, producătorii români vor avea întâlniri cu firme de distribuţie pentru a stabili noi parteneriate şi a identifica oportunități de extindere și diversificare a gamei de produse românești oferite la export pe pieţele europene de profil.

Firmele expozante la Londra sunt: Thosamoda SRL-D, Visual Code Retail SRL, Convertible Clothing & Accessories SRL, Resort Prod SRL, Sors Lab SRL, Coridaknit Design SRL, CB Fashion Stil SRL, Luna Morgaciova SRL, Playful Concept SRL, Nissintex Fashion SRL, Leather Project SRL, Wild Inga SRL, Clemat Design SRL, Trio Verde SRL, Casa de Ii SRL-D şi Moogu Design SRL.

Participarea românească la acest târg internațional este organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, în parteneriat cu patronatul de profil Romanian Contemporary Jewelry (ARCJ), în cadrul Programului de susținere şi promovare a exportului, cu finanțare parțială de la bugetul de stat. Bugetul alocat acestui târg este de 844.960 lei fără TVA.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava