Începînd cu 1 august, compania „Tarom” va relua zborurile pe ruta Suceava-Bucureşti, şi retur. Directorul Aeroportului de la Salcea, Ioan Măriuţa, susţine că pînă atunci se va încheia proiectul european privind modernizarea obiectivului. Potrivit directorului Măriuţa, cursele aeriene vor avea o frecvenţă zilnică. Proiectul de modernizare a Aeroportului Suceava prevede extinderea pistei de la 1.800 la 2.400 de metri, construirea unui nou turn de control şi a unei piste flexibile care să permită şi decolarea avioanelor cargo, precum şi modernizarea sistemului de balizaj. Costul investiţiei se ridică la 105 milioane de lei, fără TVA.

"Tarom" va relua zborurile pe ruta Suceava-Bucureşti începând cu 1 august, 9.8 out of 10 based on 9 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (9 votes cast)
Economic
 • Raluca

  Daca vor avea preturi prohibitive vor zbura numai "simpaticii" parlamentari si vreo cativa oameni de afaceri.

  • rara avis

   "Avion cu motor/ia-mă şi pe mine-n zbor/nu te iau că eşti mic/şi te cheamă Polonic!"
   Dupa cum se vede poporul (alegatorul din zona de munte,cum ar fi… ) a identificat corect,inaintea dvs.,esenta problemei : pai cum sa fie preturile mici si accesul permis oricui??? Adeca sa se inghesuie "senatorul" Gheorghe Flutur precum si irefutabila madama sexy_tuta Steliana Miron,sa se calce in picioare,cu vreun amarat de profesor???
   Si-asa domnu' Flutur nu va putea inaugura in bundita cu jder, aflata acum in meniul moliilor (fluturi si alea!),nice aeroport nice centura,eventual doar un lot de curve cazute in somaj inca de pe vremea sa…
   Ca sa nu mai spunem ca nici presedinte de CJ nu i se arata… Că cum sa iasa el presedinte ales de consilieri,nu de alegatorul din zona de munte,şes si bahnă?
   Cum,necredinciosilor,cum??

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava