Concert pascal
MOPAN Suceava

TBI, creditorul phygital cu cea mai rapidă creștere dinregiunea Europei de Sud-Est, continuă să își consolideze prezența în România șioferă clienților soluții bancare complete în cea mai modernă sucursală bancară dinIași. Consolidarea face parte din strategia TBI Bank de a construi o prezențăputernică în marile orașe regionale din România și de a fi mai aproape de clienții săicu soluții bancare și consiliere financiară care să răspundă nevoilor lor actuale.

TBI oferă soluții complete de economisire și creditare accesibile într-un proces rapidși ușor atât online, cât și în sucursalele băncii. În sucursala modernizată din Iași,clienții pot accesa serviciile bancare complete ale TBI, pentru persoane fzice sau companii, de la constituirea de depozite cu dobânzi foarte atractive, printre celemai mari de pe piață, și până la împrumuturi cu minimum de documente și un timpde aprobare foarte scurt, care să corespundă vitezei și calității serviciilor oferite deTBI în toată rețeaua sa „phygital”.

În România, TBI are 75 de sucursale, dintre care 13 TBI Bank cu o gamă completăde servicii, atât de economisire, cât și creditare, și 62 TBI Money, axate pe soluții șiexperiențe avansate de creditare.Iași este un oraș caracterizat de o economie în dezvoltare și de un nivel de trai lastandarde europene. Prin acest pas, banca își consolidează vizibilitatea și poziția înzona de est a țării.

„După locațiile nou deschise anul acesta la Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca,sucursala din Iași ne completează planurile de extindere în zona de est, una dinregiunile cu cele mai rapide creșteri economice din țară. Apropierea de clienți estefoarte importantă pentru noi și susținem astfel nevoile acestora de consum, facilitându-le soluții de creditare rapidă și acces la servicii bancare de încredere”, spune Gergana Staykova, SVP Retail Lending TBI Bank.

Sucursala din Iași este situată pe Strada Păcurari, nr. 142 și se alătură sucursalelordeschise de TBI Bank în ultimele luni: Timișoara, Oradea, Craiova, Pitești, Brașov, Cluj-Napoca. În plus, TBI intenționează să deschidă mai multe sucursale anul acestaîn România pentru a fi mai bine adaptată la o economie care prezintă semneputernice de redresare pe măsură ce efectele pandemiei se atenuează.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava