Chiar dacă nu a reușit să obțină un rezultat bun pentru România, anul acesta în semifinala internațională a competiției muzicale Eurovision, Theodor Andrei (18 ani) este foarte încrezător în frâele proprii. Mama sa, Simona Andrei, a povestit ce mai face tânărul.

Simona Andrei face noi declarații în ceea ce-l privește pe fiul său. Aceasta îl susține în continuare pe fiul său, Theodor Andrei, și mărturisește faptul că el nu se simte înfrânt, în ciuda dezamăgirii de care a avut parte la Eurovision. De asemenea, femeia este de părere că tânărul nu va renunța, și chiar ne-ar putea surprinde cu o nouă prezență la Eurovision, notează click.ro.

În cadrul unor declarații pe care le-a oferit presei, mama tânărului a mărturisit că soiul de hate venit din partea oamenilor în urma descalificării de la Euvorision l-a afectat pe Theodor Andrei. Simona a menționat, de asemenea, că întreg momentul care s-a văzut la TV nu a fost un produs doar al gândirii fiului ei, ci și al întregii echipe. „Theodor a încercat să mascheze modul în care a primit tot soiul de comentarii, care mai de care mai aparte. Știu că el le-a spus celor din jurul său atunci când a fost întrebat de presă despre cum a traversat acele momente că nu l-au deranjat prea tare. El a încercat să pareze cât mai elegant, dar îmi cunosc copilul și știu că toate astea l-au afectat. Nici nu avea cum altfel, fiindcă e un tânăr cu problemele și cu sensibilitățile lui. E o lecție nemeritată“, mărturisea Simona Andrei, conform Impact.

Sursa foto: Andy Von Pip / Zuma Press / Profimedia

Mai multe detalii pe: https://click.ro/primetime/theodor-andrei-va-merge-din-nou-la-eurovision-ce-2268327.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava