Concert pascal
MOPAN Suceava

Concursul Eurovision a început, oficial, în Liverpool, capitala ESC 2023, odată cu ceremonia de deschidere de duminică, 7 mai. Vedetele celor 37 de țări participante au defilat pe covorul turquoise, la „Muzeul Walker Art Gallery” din Liverpool, iar reprezentantul României a șocat prin vestimentația sa, notează click.ro.

Într-o atmosfera plină de emoție, ceremonia de deschidere a Concursului Eurovision 2023 a debutat duminică, 7 mai, la „Muzeul Walker Art Gallery”. Theodor Andrei a purtat o ținută deosebită, alcătuită dintr-un sacou din material tip animal print și pantaloni scurți, vestimentație accesorizată cu perle și metal, outfit-ul său fiind extrem de apreciat de publicul prezent la eveniment, potrivit sursei citate. Theodor Andrei a fost încălțat cu o pereche de bocanci, aceștia fiind accesorizați cu un trandafir roșu, din piele. Încălțămintea purtată de către reprezentantul României la „Eurovision” a fost realizată de designerul Mihaela Glăvan.

Cât despre „Eurovision”, Theodor Andrei spune că „este un vis devenit realitate”.

Competiția începe cu prima semifinală, în data de 9 mai, transmisă în direct și în exclusivitate la TVR 1, TVR Internațional și TVR +.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/theodor-andrei-reprezentantul-eurovision-2023-2264832.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava