Societatea de transport și distribuție a energiei termice,  Thermonet SRL Suceava urmează să efectueze o serie de lucrări importante de modernizare la sistemul centralizat, care vor conduce la creșterea calității serviciilor. Din acest motiv suntem furnizarea apei calde va fi intreruptă, după cum urmează:

– între 15-21 iulie 2019 vă fi oprită furnizarea apei calde în cartierul Burdujeni
– între 15-28 iulie 2019 pentru restul cartierelor din municipiu.

„Aceste lucrări constau în montarea de vane de sectorizare pe conductele de agent termic primar, după cum urmează:

– 4 vane de Φ 600 mm și 3 vane de Φ 400 mm montate pe rețelele principale de agent termic primar care separă cartierul Burdujeni de restul orașului.
– 2 vane Φ500 mm pe magistrala 1 și magistrala 2, în zona Cuptorului de aur, Piața Mare
– 6 vane Φ 150 mm montate pe rețelele de agent termic primar care alimentează punctele termice Colegiul Tehnic Alimentar, TRC și Zamca 3
– 1 vană de Φ 500 mm montată pe rețeaua de agent termic primar din zona Competrol

În afară de aceste lucrări, în această perioadă, se continuă în punctele termice curățarea mecanico-chimică a schimbătoarelor de căldură.

În urma finalizării acestor lucrări de sectorizare a rețelelor de agent termic primar, efectele avariilor apărute în sistem vor putea fi restrânse în zone mai reduse și în același timp va scădea și timpul de intervenție pentru remedierea lor. De asemenea aceste lucrări sunt prevăzute în planul anual de mentenanță, revizii și reparații și au scopul de a pregăti sistemul centralizat pentru furnizarea energiei termice în sezonul de încălzire 2019-2020. Vă mulțumim pentru înțelegerea pe care ne-o acordați.” se menționează in comunicatul Thermonet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava