Concert pascal
MOPAN Suceava

Thermonet Suceava a transmis că începând cu data de 6 mai 2021, ca urmare a evoluţiei temperaturilor medii exterioare şi a prevederilor legislative în vigoare, în municipiul Suceava va proceda la sistarea furnizării încălzirii în sistem centralizat. Conducerea Thermonet a informat că vor fi luate măsurile de izolare a instalaţiilor de încălzire în condiţii de siguranţă, se vor face diafragmările hidraulice necesare, se va face reglajul de debit pentru instalaţiile de pompare în condiţii economice şi se va proceda la reglajul instalaţiilor de furnizare apă caldă menajeră pentru sezonul cald.

Furnizorul de energie termică a mai anunțat că s-au efectuat probele hidraulice pentru identificarea zonelor cu siguranţă scăzută in exploatare în vederea pregătirii programului de reparaţii planificate pentru anul 2021.

„Rugăm utilizatorii să îşi asigure instalaţiile interioare şi să le pregătească pentru sezonul rece 2021-2022. Furnizarea apei calde de consum va fi efectuată în mod corespunzător după acelaşi program”, a transmis conducerea Thermonet Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava