Craciun in Bucovina

Polițiștii suceveni au efectuat două percheziții domiciliare într-un dosar de contrabandă cu țigări. În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2:00, o patrulă din cadrul Postului de poliție Ulma, a identificat în curtea casei unei femei de 75 de ani, din comuna Brodina, un autoturism, în interiorul căruia se aflau mai multe colete cu țigări de contrabandă. La fața locului s-a prezentat şi un localnic de 33 de ani care a manifestat un comportament necorespunzător faţă de lucrătorii de poliţie.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale vehiculului au fost atribuite unui alt autoturism, care aparține unui bărbat din orașul Vicovu de Sus.
Ulterior, în baza probatoriului administrat de polițiști, Judecătoria Rădăuți a încuviințat efectuarea a două percheziții domiciliare, atât la imobilul unde locuiește bărbatul de 33 ani, din comuna Brodina, cât și la imobilul din curtea comună unde locuiește femeia de 75 de ani și fiica acesteia, de 27 de ani. În urma perchezițiilor au fost identificate 1.000 de pachete cu țigări de proveniență extracomunitară, bunuri despre care femeia de 75 de ani a spus că nu cunoaște modul în care acestea au fost abandonate în curtea sa.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „contrabandă”,  „distrugere” și „punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”.
Țigările în valoare de circa 10.000 lei au fost confiscate, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptelor și identificarea persoanelor implicate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava