Concert pascal
MOPAN Suceava

Faimoasa cântăreață Tina Turner nu regretă că, în 2009, s-a retras din muzică, potrivit contactmusic.com. Artista în vârstă de 73 de ani a mărturisit că, atunci când a luat această decizie, s-a simțit eliberată.

În cadrul unui interviu acordat celebrei realizatoare de emisiuni Oprah Winfrey, Tina Turner a declarat: ”Am muncit multă vreme. Toată viața am muncit din greu, nimeni nu mi-a dat nimic. Când am început să am grijă de familia mea, mi-am spus ‘aww, aș vrea să facă cineva asta pentru mine’, dar știam că nu se va întâmpla. Așa că, am muncit în continuare și apoi m-am pensionat, Știam că mă voi descurca din punct de vedere financiar, așa că, am hotărât să mă odihnesc, să dorm. Am încercat să uit momentele de stres maxim. Erau momente în care nu-mi venea să pășesc pe scenă, în care nu-mi venea să fiu ‘Tina’, dar ceva se întâmpla… Nu conta cât de rău mă simțeam… făceam ce trebuia să fac, pentru că îmi doream ca toată lumea să plece mulțumită de la concertele mele.”

Artista a adăugat: ”Mi-am dorit să mă pensionez și să nu am parte de griji. O revelație de genul: ‘Gata, mă duc acasă’. Nimeni nu-și poate imagina cât de sătulă și obosită de cântat și de dansat eram.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava