Concert pascal
MOPAN Suceava

Tina Turner, 73, se pregătește să se mărite cu iubitul ei, Erwin Bach, 57, pe 15 iulie, în Elveția, potrivit tabloidului National Enquirer, citat de showbizspy.com. Faimoasa cântăreață și producătorul german – care sunt împreună din 1987 și locuiesc în Elveția din 1995 – se vor căsători în cadrul unei ceremonii care va avea loc la vila lor de pe malul lacului Zurich, iar mireasa va purta o rochie Armani, mai scrie sursa citată.

Potrivit unor surse, invitații care vor participa la nuntă, printre care se nunmără și designer-ul Giorgio Armani, au fost rugați să se îmbrace în alb.

Pentru faimoasa cântăreață, care a câștigat opt premii Grammy, acesta este al doilea mariaj. Ea a mai fost căsătorită cu Ike Turner timp de 16 ani, însă cântăreața a povestit experiențele traumatizante prin care a trecut și a declarat la acea vreme că nu dorește să se recăsătorească vreodată. Fostul ei soț a murit în 2007 în urma unei supradoze de cocaină.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava