Concert pascal
MOPAN Suceava

Tineretul Social Democrat (TSD Suceava) a organizat în perioada 2-4.09.2016 la Vatra Dornei, sub sloganul “Generaţia 2020” ediţia a VI a Şcolii de Vară TSD, la care au participat liderul județean al PSD, deputatul Ioan Stan, fostul ministru al educaţiei, senatorul Ecaterina Andronescu, fostul europarlamentar, actual senator, Gabriela Creţu, preşedintele Consilului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, parlamentarii suceveni şi membrii Biroului Permanent Judeţean al PSD Suceava. Senatorul Ecaterina Andronescu a făcut o radiografie complexă a contextului socio-politic actual punctând asupra rolului tinerilor în schimbările ce sunt necesare și cerute de așteptările electoratului și nevoile societății românești.

În mesajele transmise, liderii PSD i-au încurajat pe tineri să participe la reabilitarea imaginii clasei politice, să-și reevalueze motivatia pentru care doresc să se implice în politica și să recucereasca diaspora, ca electorat de stânga.

Tinerii au participat la activităţi educaţionale, dar şi recreaţionale şi de socializare. Şcoala de Vară TSD din acest an a cuprins o serie de ateliere în care s-au dezbătut teme de campanie, modalităţi de comunicare, inclusiv în spaţiul virtual.

Preşedintele TSD Suceava, Şoldan George, a subliniat contribuţia tinerilor la alegerile locale, nu mai puţin de cinci primari şi peste 50 de consilieri locali provenind din rândul lor, ceea ce demonstrează forţa Organizaţiei de Tineret a PSD Suceava.

Social democraţii au luat parte la diverse activităţi sportive şi distractive în incinta unei baze sportive din municipiul Vatra Dornei.

Spre final preşedintele Ioan Stan, a subliniat că tinerii au demonstrat până acum importanţa lor în cadrul organizaţiei şi i-a asigurat ca proiectele lor se vor bucura de susţinerea conducerii partidului.

Tinerii social democrați suceveni încurajați să participe la reabilitarea imaginii clasei politice, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava