La finele săptămânii trecute la Bucureşti s-a disputat Cupa României la tir sportiv pentru juniori şi seniori. La competiţie au participat peste 100 de sportivi din ţară, concurându-se în probele de glonţ, puşcă şi pistol.
Printre protagoniştii întrecerilor s-au numărat şi sportivii suceveni, de la CSM Suceava şi CSŞ Rădăuţi.
Diana Şuiu, de la CSŞ Rădăuţi, a ocupat locul întâi în proba de puşcă culcat şi locul al treilea în proba de puşcă trei poziţii (culcat, din genunchi şi în picioare) la categoria juniori II. Pe podiumul de premiere a urcat şi Alexandru Bahan de la CSM Suceava, el clasându-se al doilea în proba de puşcă, trei poziţii, la categoria juniori I. În aceeaşi probă, colegul său de club, Iulian Andriescu s-a situat pe locul III.
Comportări meritorii au avut şi Andreea Rapciuc, de la CSM Suceava şi Camelia Lungu, de la CSŞ Rădăuţi, care s-au situat în primii şase la probele de puşcă la categoria junioare I.
„Se poate spune că a fost un antrenament reuşit pentru Campionatele Naţionale care vor începe în 20 septembrie tot la Bucureşti. Sper să urcăm pe podiumul de premiere şi la această competiţie, cea mai importantă pentru noi în acest an” a declarat profesorul Ştefan Buiucliu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava