Concert pascal
MOPAN Suceava

Este deja octombrie, poate că cea mai frumoasă lună de toamnă. Peisajul tomnatic de culori ruginii ne oferă o liniște aparte, dar nu cumva pentru tine este prea liniște?

Liniștea este minunată, dar nu atunci când ești înconjurat de familie și prieteni și vorbele lor sunt din ce în ce mai încete…

Auzul este unul dintre cele mai importante simțuri pe care o persoană le are. Este bine să auzi bătaia lină a vântului, să auzi cum cad frunzele și să auzi ultimele cântece ale păsărilor care încă nu au plecat de la noi din țară.

Tu când ți-ai testat ultima dată auzul? Sau poate că nu l-ai testat niciodată? Știai că hipoacuzia este una dintre cele mai frecvente afecțiuni ale aparatului auditiv și ea este întâlnită la orice categorie de vârstă, fie că vorbim de tineri, fie că vorbim de seniori.

Pentru că noi știm cât de important este să empatizezi cu cei din jurul tău, și că această acțiune nu se petrece fără să vorbim și mai important să ascultăm, echipa Clarfon oferă testarea auditivă GRATUITĂ!

Testarea auzului este un proces nedureros, ce are scopul de a detecta acuitatea ta auditivă. Specialiștii Clarfon te vor îndruma ulterior rezultatului audiogramei să alegi o variantă personalizată pentru nevoile tale.

Auzul din momentul ce se pierde nu mai revine, protezarea auditivă este soluția ce îți poate aduce şansa de a auzi din nou.

Experința audioproteziștilor Clarfon își va spune cuvântul și în cazul tău!

Din dorinţa de a fi mai aproape de nevoile seniorilor, şi pentru a celebra Ziua Mondială a Persoanelor Vârstnice, la Clarfon ai oferta 1+1 la aparatele auditive Sonova, beneficiezi de un aparat auditiv GRATUIT la soluțiile auditive bilaterale.

Vino în cabinetul Clarfon din orașul tău și află gratuit cât de bine auzi ce te înconjoară! Ascultă sunetul toamnei cu Clarfon!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava