Concert pascal
MOPAN Suceava

Moda nu stă niciodată pe loc, mereu evoluează. Întotdeauna o privire sănătoasă a fost în vogă. Tu când ai verificat ultima dată cât de bine vezi?

La Clarfon poți face verificarea acuității vizuale în regim gratuit.

Vrei să experimentezi o privire sănătoasă care să fie accentuată de o pereche de ochelari superbi şi la modă? Vei fi ghidat de echipa Clarfon să găsești ochelarii care se potrivesc cel mai bine cu fizionomia ta, cu stilul tău, ochelari care te ajută să scoți în evidență propria personalitate, care se adapteză stilului tău de viaţă.

La Optică Medicală Clarfon, sănătatea și moda sunt elementele care se împletesc pentru a oferi cea mai bună stare pacientului.

Știm că uneori o pereche de ochelari poate să fie costisitoare de aceea la Clarfon aducem super oferte astfel încât toată lumea să aibă posibilitatea să vadă mult mai limpede ce îi înconjoară.

Miopia a crescut în incidență semnificativ în ultimii cincizeci de ani, iar statisticile prezintă în continuare un trend ascendent.

În 2020, aproape 400 de milioane de europeni sufereau de miopie, însă se estimează că numărul lor va depăși 500 de milioane până în 2030, potrivit unui studiu făcut de Societatea Europeană de Oftalmologie în colaborare cu Institutul Internațional de Miopie.

Astfel că, luna aceasta prețurile scad cu SUPER REDUCERI!

În orice cabinet de Optică Medicală Clarfon, poți beneficia de un consult gratuit al acuității vizuale, 50% reducere la Ramele de ochelari și 20% reducere la Lentilele de Contact.

Mai mult de atât, în cabinetele Clarfon ai posibilitatea să găsești rame de brand precum, Ray Ban, Vogue  și multe altele.

Toamna aceasta privește moda cu alți ochi, privește sănătos!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava