Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociația Equestrian Dreams lansează în cadrul unui eveniment tematic de toamnă, ce va avea loc în perioada 29-30 octombrie 2022 în baza centrului propriu: ’’Nu sunteți singuri!’’ un proiect umanitar de susținere a copiilor cu dizabilități – înființarea primului centru de hipoterapie din regiunea nord – est a României. Prin acțiunea noastră ne dorim să implicăm atât societatea civilă (la nivel de individ, asociații non-guvernamentale, societăți comerciale, etc.), cât și administrațiile locale, în încercarea de a aduce un zâmbet, o speranță în sufletele părinților eroi și a îngerilor acestora.

Atingerea scopului propus implica strangerea de fonduri din care Asociatia Equestrian Dreams impreuna cu Asociatia Salvati Copiii si partenerii proiectului sa infiinteze primul centru de hipoterapie din partea de Nord-Est a Romaniei, care sa deserveasca atat copiii cat si adultii cu dizabilitati din zona.

Suma necesară pentru realizarea proiectului – 19.000 Euro

  • achiziționarea a doi cai dresați pentru hipoterapie (proveniența, cel mai probabil Germania, Spania, Italia) – 2 x 8000 euro
  • achiziționarea materialelor specifice – 1000 euro
  • acreditarea ca monitor hipic a unui terapeut specializat în lucrul cu copiii cu dizabilități – 2000 euro
  • Equestrian Dreams pune la dispoziție în mod gratuit baza hipică pe care o deține precum și sprijinul necondiționat al instructorilor acreditați de Federația Română Ecvestră
  • Equestrian Dreams își asumă îngrijirea și întreținerea cailor de hipoterapie

Pentru a da startul strangerilor de  fonduri (donatii, sponsorizari… ) in atingerea telului nostru, Equestrian Dreams lanseaza ideea proiectului in cadrul evenimentului ”Toamna la Lipoveni” ocazie cu care vom avea prilejul sa intelegem importanta si nevoia unui astfel de loc terapeutic de la d-na Maniliuc Anca, formator, terapeut si reprezentanta a Asociatiei Steaua Sperantei – Suceava.

”Nu sunteti singuri!” de aceea actiunea noastra continua si dupa ”Toamna la Lipoveni” si ne propunem să convingem un număr de minim trei artiști care să creeze fiecare câte o operă de artă, având o tematică cu orizont larg, lăsând fiecăruia libertatea de exprimare în actul artistic. Obiectele expoziționale vor fi mai intai expuse într-un spațiu public, în zona centrală a Sucevei, timp de trei luni, urmând ca după această perioadă să fie vândute la licitație, iar sumele încasate, să se doneze către ’’Salvați copiii – Suceava’’ partenerul nostru de proiect dedicat copiilor cu dizabilități, respectiv înființarea primului centru de hipoterapie din regiunea Nord – Est a României.

Un vis implinit, o poveste frumoasa!    

Termene și condiții:

  • Materialele folosite: fier, lemn, piatră, sticlă
  • Tematică – copii/ viață/ lumină/ speranță
  • Dimensiuni – minim 150 cm înălțime
  • Termen de execuție – 40 de zile de la data lansării proiectului (29. 10. 2022)
  • Locul expunerii – zona centrală a municipiului Suceava
  • Durată de expunere – 15 decembrie 2022 / 15 martie 2023.
  • Licitație de vânzare – luna aprilie 2023, prin Muzeul de istorie Suceava, în incinta cetății de scaun a Sucevei.
  • Vânzarea / distribuirea sumelor: Vânzarea operelor va pune bazele primului centru hipoterapeutic din regiunea nord – est a României.

Pentru realizarea, respectiv dezvoltarea proiectului, suntem deschiși la participarea unui număr  cât mai mare  de artiști care  să realizeze  lucrări în condițiile date, care mai apoi, conform descrierii de mai sus, să fie donate, expuse și apoi vândute în licitație, în scopul atingerii scopului proiectului ’’Nu sunteți singuri!’’.

Lansarea proiectului va avea loc în cadrul evenimentului tematic ’’Toamna la Lipoveni’’ din data de 29-30 oct. 2022, în baza centrului de echitație Equestrian Dreams. Pentru că ’’Nu sunteți singuri!’’ se vrea a fi o acțiune vizibilă care să atragă cât mai mulți susținători, protagoniștii proiectului, împreună cu partenerul principal din acest proiect –  S.C. Trutzi SRL, au pregatit un element de senzație și aduc în premieră în Bucovina, un BALON CU AER CALD cu care doritorii, în baza unei donații, pot obține amintiri unice în viață. Fotografierea sau lansarea în zbor cu un astfel de balon, pot crea emoții și trăiri de neuitat.

Lansările în ancoră cu Balonul cu aer cald, vor avea loc Sâmbătă 29 oct. între orele 07.00 – 09.30 și 16.30 – 19.00 și Duminică între 07.00 – 09.30.

*MENȚIONĂM CĂ RIDICAREA BALONULUI ȘI ZBORUL ACESTUIA SUNT STRICT CONDIȚIONATE DE CONDIȚIILE METEO!

In atingerea aceluiasi scop:

  • Equestrian Dreams pune la dispozitia doritorilor (tineri casatoriti, viitori miri, familiilor cu sau fara copii, persoanelor singure) atat calutii cat, intreaga baza – ce detine spatii dedicate fotografiilor ”foto corner”, cat si un fotograf profesionist, la pretul de 50ron/15min.
  • Caricaruri realizate de caricaturistul profesionist BOA, 30 ron /pers.

Equestrian Dreams alaturi de fotografii si caricaturistii parteneri, ofera aceste servicii in mod gratuit, iar banii reprezinta donatie catre ”Nu sunteti singuri!” si se vor dirija in acest sens!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava