Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

6.300 de euro au fost donați în doar 10 minute la ediția din acest an a Somfoniilor de Toamnă pentru achiziţionarea de instrumente muzicale necesare tinerelor talente ale Liceului de Arte Ciprian Porumbescu din Suceava, informează printr-un comunicat de presă Clubul Rotary Suceava Bucovina organizatorul evenimentului. Redăm mai jos comunicatul integral:

„I-am dăruit fiicei mele, care este în căruţ cu roţile, momente de neuitat, prin participarea la acest grandios spectacol. La final am plâns de fericire … fericirea de a trăi aceste momente, fericirea de a vedea uimire şi zâmbete pe chipul fiicei mele. Pentru sufletele noastre triste … acest spectacol a fost ca un balsam care ne-a făcut să uităm timp de două ore chinul şi tristeţea de zi cu zi. Mulţumim!” Şi dacă acesta ar fi fost singurul mesaj primit după ediţia a V-a a Simfoniilor de Toamna, pentru noi ar fi fost suficient. Chiar dacă aceste 2 sucevence ar fi fost singurele fericite din seara de miercuri 14.09.2016, efortul Clubului Rotary Suceava Bucovina, al partenerilor şi al sponsorilor evenimentului ar fi fost pe deplin răsplătit. În faţa unui astfel de mesaj, detaliile tehnice aproape că nu mai au importantă: peste 5.000 de locuri pe scaune, peste 7.000 de spectatori, 140 artişti profesionişti ai Operei Naţionale Române din Iaşi, 6.300 de euro (28.000 lei) donaţi în doar 10 minute de către suceveni pentru achiziţionarea de instrumente muzicale pentru tinerele talente ale Liceului de Arte Ciprian Porumbescu din Suceava ….
Mulţumim în primul rând minunatului public Sucevean care a făcut ca Simfoniile de Toamna să crească de la an la an.
Mulţumim din suflet partenerilor şi sponsorilor noştri – datorită lor Simfoniile de Toamna sunt dăruite de la Suceveni pentru Suceveni.
Mulţumim din inima presei şi partenerilor media – datorită Vouă acest eveniment a ajuns la fiecare Sucevean. Încercăm, pentru Suceveni, să fim mai buni astăzi decât ieri, şi mai buni mâine decât astăzi.

Cu ajutorul Vostru, până acum am reuşit.
Va mulţumim.

Cu respect si prietenie,

Marcel Gaftoneanu, Președinte 2016-2017 Rotary Club Suceava Bucovina
Dan Cușnnir, Project Manager Simfonii de Toamna

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava