Concert pascal
MOPAN Suceava

Clubul ROTARY SUCEAVA-BUCOVINA a organizat joi, 8 Septembrie 2022, a IX-a ediție a proiectului SIMFONII DE TOAMNA.

Sucevenii s-au bucurat de o seara de toamna in compania artiștilor de la FILARMONICA NATIONALA ”Serghei LUNCHEVICI” din CHISINAU – dirijor Mihail Agafita, CAPELA CORALA ”DOINA” – dirijor Ilona Stepan si CORPUL DE DANS al Filarmonicii. Au evoluat in concert solisFi: Tatiana Costiuc (soprana), Dumitru Mitu (tenor), Viorica Agafita (vioara), Marina Meola (pian), Marin Gheras (nai), Eugen Negruta (acordeon). Artiștii au intrepretat arii celebre de muzica clasica.

In prima parte a concertului a evoluat pe scena soprana Ana Cebotari acompaniata de Orchestra Mundicolor.

Publicul a dăruit din nou împreună cu Rotary speranță si încredere!

Componenta umanitara a proiectului a vizat anul acesta EDUCATIA si SANATATEA.

In acest sens, apelul la a susține aceste doua cauze a făcut ca sucevenii sa doneze 70.000 lei.

Cu aceste fonduri donate de suceveni la SIMFONII DE TOAMNA, Rotary Club Suceava-Bucovina va oferi burse elevilor din mediul rural al județului, elevi cu rezultate excepționale la învățătura, pentru a putea studia la licee prestigioase din municipiul Suceava. O alta parte din fondurile strânse se va duce către susținerea persoanelor cu dizabilități psihice din județ care, pe langa ergoterapie si psihoterapie, au si alte nevoi primare unde vom interveni.

“Mulțumim, Suceava! Ne uitam in urma si ne aducem aminte cu drag si emoție de prima ediție, cea din 2012. Anul acesta a fost ediția cu numărul 9 care a fost primită de un număr impresionant de suceveni. Nu ne-am așteptat sa avem un public de aproximativ 8.000 de persoane. Impresionant! Speram sa lăsăm in urma o amintire plăcută si bucuria unei seri de toamna eleganta si de calitate.”

Organizarea evenimentului a fost posibila datorita partenerilor care s-au alaturat si anul acesta, proiectul fiind susținut de companii importante din mediul de afaceri local, de autoritațile locale si judetene si mass-media.

Cei aproape 8.000 de oameni prezenți la Simfoniile de Toamnă au donat 70.000 de lei. Rotary Club Suceava-Bucovina va folosi banii pentru a oferi burse elevilor din mediul rural, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava