PNL
PSD
PMP

Direcția de Sănătate Publică Suceava a hotărât, ca urmare a deciziilor Guvernului României de preîntâmpinare a răspândirii virusului Covid-19, să interzică concertele, spectacolele, meciurile și alte manifestări care vor avea loc în județ pe parcursul lunii martie.

Sub incidența acestei decizii se află și meciurile de fotbal Foresta – KSE Târgu Secuiesc, programat vineri, 13 martie, la ora 15.00, pe stadionul Areni și Șomuz Fălticeni – Aerostar Bacău, care va avea loc sâmbătă, 14 martie, de la aceeași oră, pe stadionul Tineretului, contând pentru etapa a XVII-a a Ligii a III-a, dar și partidele din campionatul județean al Ligii a IV-a.

„Am făcut o solicitare către DSP Suceava în care am cerut să ni se permită organizarea cu KSE Târgu Secuiesc cu maxim 1000 de spectatori în tribună, însă cererea noastră a fost respinsă. Astfel, cel puțin următoarele două partide programate acasă, cu KSE Târgu Secuiesc și cu Știința Miroslava, se vor disputa fără spectatori”, a declarat președintele Forestei, Andrei Ciutac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Ioan Balan - PNLPRO RomâniaUniunea Polonezilor din România
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava