Concert pascal
MOPAN Suceava

Tom Cruise se simte mai puternic și mai în formă, acum, la 54 de ani, decât o făcea în jurul vârstei de 20 de ani. Actorul, care poate fi văzut făcând o mulțime de scamatorii în cel mai nou film al său, ‘Jack Reacher: Never Go Back’, a mărturisit că arată și se simte atât de bine, datorită regimului de pregătire riguros pe care l-a urmat.

Tom Cruise a declarat la premiera peliculei, la Londra, potrivit contactmusic.com: „Mă simt chiar mai în formă acum, decât la 20-30 de ani. Abilitățile mele s-au îmbunătățit și am devenit mai deștept – știu cum să mă pregătesc mai bine și știu cum să mă refac mai repede (făcând referire la vânătăile cu care se alege după filmarea scenelor de acțiune).”

Faimosul actor a mai spus că, pentru că se simte într-o formă de zile mari, vrea ca în viitor să joace în filme de acțiune care să implice scene chiar mai spectaculoase. „Dacă vreodată ceva pare prea ușor, trec la următorul nivel.”, a adăugat Cruise.

În ‘Jack Reacher: Never Go Back’ Tom Cruise reia rolul lui Jack Reacher, căpitan țn armata americana. El va lupta pentru a dovedi că nu este vinovat de crimă și pentru a-i da în vileag pe cei care îl acuză pe nedrept.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava