Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul Tom Hanks a postat pe Twitter o imagine cu legitimația pierdută de o studentă pe nume  Lauren, după ce a găsit actul în parc, notează contactmusic.com.

Bunul samaritean Tom Hanks a făcut cu adevărat tot posibilul, marți, pentru a restitui o legitimație de student de la Universitatea Fordham proprietarei de drept. Starul din ´Bridge of Spies´ a pus pe Twitter o poză a legitimației, care aparținea studentei cu numele Lauren.

˝Lauren! Ți-am găsit legitimația de student în parc.˝ – a scris vedeta pe rețeaua socială, alături de o fotografie a actului. ˝Dacă mai ai nevoie de act, biroul meu te va contacta. Hanx.˝
Postarea a declanșat peste 7.000 de distribuiri pe Twitter și 16.000 de aprecieri, din momentul în care a început căutarea studentei Lauren.

Se pare că legitimația a ajuns la posesoarea ei, iar o prietenă a lui Lauren i-a răspuns lui Hanks, după câteva ore, spunând: ˝Mulțumim Tom Hanks pentru că ai returnat legitimația colegei mele de cameră! Ești un adevărat gentleman!˝

Hanks știe ce înseamnă să pierzi un act important, el rătăcind în luna martie cardul de credit, care a fost găsit de un străin de bună-credință, conform sursei citate.
Atunci Tom a scris pe Twitter: ˝Un tip pe nume Tony mi-a găsit cardul pe o stradă din New York și l-a restituit! Tony! Faci acest oraș să fie și mai grozav! Mulțumesc. Hanx.˝

În prezent actorul se pregătește de lansarea celui mai recent film al său, o dramă plasată în timpul Războiului Rece, ´Bridge of Spies´.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava