Concert pascal
MOPAN Suceava

O veste tristă i-a şocat, miercuri seara, pe iubitorii sportului sucevean. La numai 52 de ani, antrenorul de box Doru Iftime a încetat din viaţă.

Doru Iftime a început să practice boxul la 15 ani, iar până la 24 de ani a fost legitimat la Clubul Metalul Suceava şi la Asociaţia Armata Bacău. Până în 1986 a rămas antrenor, dar şi cu drept de participare la competiţii. După 13 ani în afara sportului, Doru Iftime şi-a reluat cariera de antrenor, iar până acum a adus Sucevei peste 60 de medalii prin sportivii săi.

Toţi cei care l-au cunoscut ştiu cât suflet punea în tot ce întreprindea. Doru Iftime a fost unul dintre puţinii antrenori care după revoluţie a reuşit să fie şi manager şi administrator şi magazioner, fiind un antrenor care a marcat boxul sucevean. Să ne aducem aminte de campionii Petrenciuc, Bolea, Berariu şi, mai nou, Lăcrămioara Perijoc, aceştia fiind doar câţiva dintre cei pe care i-a promovat.

Ne vom aduce pururea aminte de cel care a fost Doru Iftime, un om deosebit care a înfruntat toate greutăţile vieţii şi a reuşit să meargă mereu înainte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava