MOPAN Suceava

În perioada 15.01.-17.01.2020, polițiști din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava, în cooperare cu specialiști ai Gărzii Forestiere Suceava au efectuat un control pe linia respectării prevederilor legale privind achiziţia, debitarea şi comercializarea materialelor lemnoase la o societate comercială cu sediul social în orașul Vicovu de Sus, ocazie cu care, s-a constatat faptul că, agentul economic deținea în depozit cantitatea de 25,80 m.c. lemn de lucru de esență rășinoase fără documente care să ateste proveniența legală, cantitate determinată ca diferență între stocul scriptic și stocul faptic inventariat la data efectuării controlului.

Totodată, s-a mai constatat și faptul că, firma a expediat fără avize de însoțire, cantitățile de 29,53 m.c. lemn de foc din specia fag și 6,61 m.c. lemn de foc de esență rășinoase și nu a respectat obligația legală de verificare a codurilor unice aferente avizelor intrate în punctul de lucru.

În cauză s-a dispus sancţionarea contravenţională a societății, fiind aplicate 3 sancţiuni contravenționale în valoare de 6.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea valorică a cantităţii totale de 61,94 m.c. material lemnos în valoare de 10.760 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava