• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

După o oră de discuţii, viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi i-a convins pe locatarii nemulţumiţi de pe Aleea Nucului că trebuie tăiaţi trei brazi bătrîni. Totodată, locatarii din cadrul Asociaţiei 4-Liliacul au fost pînă la urmă de acord că în spatele fostului Hotel „Gloria” trebuie construită o parcare. În acelaşi timp, Lucian Harşovschi i-a convins pe oameni că trebuie să dispară bătătorul, pentru că există o decizie a Consiliului Local care spune că trebuie scoase toate bătătoarele din oraş. Lucian Harşovschi şi cîţiva poliţişti locali au fost la faţa locului, chemaţi fiind de angajaţii de la Domeniul Public, care au fost împiedicaţi să taie brazii de pe terenul unde urmează să fie amenajată o parcare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava