Concert pascal
MOPAN Suceava

Anca Țucașiu, Monica Anghel și Sanda Ladoși sunt trei nume renumite în peisajul muzicii românești. Vocile lor sunt inconfundabile, iar în urmă cu ani în urmă făceau furori cu piesele pe care le cântau. Trecute de 50 de ani, fiecare dintre ele se ocupă de propriile proiecte, însă arată la fel de bine și pare că timpul nu și-a lăsat amprenta asupra vedetelor, notează click.ro.

Anca Țurcașiu, Monica Anghel și Sandra Ladoși au participat joi, 24 martie, la un eveniment cinematografic care a avut loc în Ploiești. Anca a distribuit un instantaneu de colecție în care apare alături de Monica și Sanda. Vedetele sunt îmbrăcate lejer, dar elegant, iar apariția lor cu siguranță nu a fost trecută cu vederea.

Monica Anghel s-a luptat ani întregi cu kilogramele în plus și cu dietele, iar în prezent are forma fizică pe care și-a dorit-o. Spre deosebire de anii tinereții, în care își purta părul lung, nevopsit, în coc, Monica preferă acum tunsorile scurte și culorile îndrăznețe, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/trei-legende-intr-o-poza-511290.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava