Concert pascal
MOPAN Suceava

Neti Sandu a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici, unde a povestit despre copilăria ei și despre educația pe care a primit-o de la bunicii penticostali. Astroloaga a dezvăluit că părinții nu se duceau niciodată la biserică și că mama ei a respins întotdeauna rigorile impuse de religie, notează click.ro.

„Bunicii erau penticostali de-o viață și cultul penticostal era pe strada noastră. Toată lumea trecea prin fața porții noastre când se ducea la Adunare. Locuiam în Drumul Taberei spre Râul Doamnei, cartierul Tudor Vladimirescu. Ăsta era universul copilăriei mele, bunicii ocupau locul central în familie, cu o credința foarte mare în această religie. Li se dădea voie să creadă ce vor, dar erau foarte bine urmăriți.”, a declarat Neti Sandu, potrivit sursei citate.

„Noi la bunici am învățat toate rigorile, toate regulile. Părinții nu erau credincioși penticostali, nu se duceau la biserică. Mi-am dat seama mai târziu că ei erau de fapt mai credincioși decât cei care mergeau la biserică. Mama trăia chinuită ca sa respecte rigorile.”, a mai mărturisit Neti, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/neti-sandu-copilarie-penticostali-507458.html#gal=-sfNZuqgkX&gal_i=18&gal_fs=0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava