Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Trei minori sunt cercetaţi de poliţişti după ce au şefuit o casă din comuna Şcheia. În dimineaţa zilei de sâmbătă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Comunale Şcheia au fost sesizaţi de o femeie din localitate despre faptul că la o locuinţă, trei minori au spart un geam şi au pătruns în interior de unde sustrag mai multe bunuri.

În zona indicată s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliţiei Comunale Şcheia care în urma verificărilor efectuate a reuşit identificarea a unui număr de trei minori, respectiv O. G. de 13 ani, R. C. de 14 ani şi C. R. de 13 ani, toţi din localitate.

La locuinţa persoanei vătămate, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că cei tei minori au spart un geam al locuinţei, au pătruns în interior şi au sustras mai multe bunuri. Persoana vătămată estimează valoarea prejudiciului cauzat prin distrugerea geamului şi sustragerea bunurilor la suma de 1.000 lei. În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând a dispune procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava