Concert pascal
MOPAN Suceava

Pompierii suceveni au desfășurat astăzi o operațiune de salvare a trei persoane pe raza localității Lisaura. Potrivit ISU Suceava, acestea se aflau în zona unei punți pietonale a râului Suceava, când a avut loc o rupere de mal, iar cele trei persoane au căzut în râpa formată, la o diferență de nivel de aproximativ 5 metri.

”Pompierii militari au intervenit imediat cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu echipaj de pompieri alpiniști și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unei ambulanțe SAJ. Salvatorii, cu accesoriile din  dotare, au coborât la victime și le-au monitorizat din punct de vedere medical. Ulterior, cei trei bărbați au fost extrași din râpă in siguranță, fiind conștienți și cooperanți. Doar unul dintre ei, care avea la o primă examinare un traumatism cranio-cerebral (TCC), a necesitat transport la spital la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, ceilalți doi neavând probleme medicale deosebite”, a informat ISU Suceava.

Trei persoane au căzut într-o râpă adâncă de cinci metri formată după surparea unui mal al râului Suceava la Lisaura. O persoană a suferit un traumatism cranio-cerebral (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava