Concert pascal
MOPAN Suceava

Trei persoane din judeţul Vrancea care au plecat să culeagă ciuperci, dintre care doi minori, s-au pierdut într-o pădure din apropierea oraşului Broşteni. În cursul zilei de miercuri, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a fost redirecţionat un apel telefonic efectuat prin „112” de către un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Focşani, acesta semalând faptul că trei membri ai familiei sale s-au rătăcit într-o zonă împădurită şi greu accesibilă din apropierea oraşului Broşteni.
Tânărul le-a spus jandarmilor în dimineaţa acelei zile a plecat în pădure să culeagă ciuperci, fiind însoţit de tatăl său, sora sa şi un verişor, toţi domiciliaţi în judeţul Vrancea, şi având vârsta de 40, 15 şi respectiv 14 ani. În jurul orei 12:00 a constatat că rudele sale nu s-au întors la un punct de întâlnire convenit anterior şi le-a căutat în zadar timp de 2 ore. Fiind îngrijorat de faptul că acestea nu cunoşteau zona, a decis să solicite sprijinul autorităţilor.
În cauză au acţionat trei jandarmi montani, un poliţist, un lucrător al Ocolului Silvic Broşteni şi trei localnici. Două dintre persoane au fost găsite după aproape 50 de minute de căutări, iar a treia după încă aproximativ un sfert de or, la distanţe de aproximativ 3 kilometri de Broşteni. Toate cele trei persoane nu prezentau probleme de sănătate, fiind transportate în oraşul Broşteni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava