Concert pascal
MOPAN Suceava

Ediţia de anul acesta a Suceava Air Show va avea loc în data de 29 august. Consilierii judeţeni urmează să aprobe în prima şedinţă un proiect pentru organizarea show-ului aviatic din Suceava. Suceava Air Show 2015 va fi organizat de Consiliul Judeţean Suceava împreună cu Regia Autonomă Aeroportul Ştefan cel Mare, Ministerul Apărării Naţionale, Aeroclubul României, SC Iacării Acrobaţi SRL şi Bucovina Fly Club Suceava. Cheltuielile pentru organizarea ediţiei de anul acesta sunt estimate la suma de 120.000 de lei, bani alocaţi din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Suceava. Suceava Air Show 2015 va fi organizat în imediata apropiere a aeroportului, respectiv pe terenul Centrului Economic Bucovina.
Prima ediţie a Suceava Air Show a fost organizată în anul 2012, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de existenţă a Aeroportului „Ştefan cel Mare”. În cadrul primelor trei ediţii, pe aeroportul sucevean au putut fi admirate acrobaţii aeriene ale echipei naţionale „Hawks of Romania” şi formaţiilor „Vulturii Tricolori” şi „Iacării Acrobaţi”, salturi în tandem cu paraşuta, zboruri de agrement şi de prezentare cu aeronave ultrauşoare, inclusiv elicoptere şi avioane cu reacţie din dotarea Ministerului Apărării Naţionale, întreceri de maşini şi motociclete, demonstraţii de carting, dar şi expoziţii de avioane şi de maşini.
Pentru ediţia de anul acesta, organizatorii promit atât evoluţii spectaculoase de înaltă acrobaţie cu avioane şi planoare, dar şi zboruri de agrement şi alte spectacole şi atracţii pentru copii şi adulţi.

Programul mitingului aviatic

Imagini de la ediţia Suceava Air Show de anul trecut

Suceava Air Show 2015 va avea loc pe 29 august, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava