MOPAN Suceava

Sezonul rece încă nu s-a încheiat, deși poate mulți dintre noi ne dorim să ne bucurăm de soare. Și pentru că primăvara se lasă așteptată, jurnalista Ela Crăciun a scris pe blogul său câteva tipsuri pentru a aborda cu stil sezonul rece, dar fără a face niciun compromis în ceea ce privește confortul.
Știrista alături de Ioana Popârlan, specialist imagine Lo Spaccio au explicat că stratificarea este unul dintre secretele pentur alegerea vestimentației pentru seznul rece, accesoriile, și, nu în ultimul rând este important să citiți cu atenție etichetele articolelor vestimentare. Ela a oferit toate detaliile de care să țineți cont pentru a avea un sezon rece cu stil, dar și călduros.
Întreg materialul îl puteți citi aici: http://elacraciun.ro/trei-reguli-de-care-trebuie-sa-tii-cont-in-alegerea-vestimentatiei-pentru-sezonul-rece/.
Ela Crăciun, prezentatoarea știrilor matinale din weekend de la Antena 3 a devenit ambasador al campaniei ”Vreau să fiu demn”, un proiect special inițiat de Fundația Mereu Aproape. ”Vreau să fiu demn” este o campanie socială destinată românilor care nu cer, ci vor să trăiască! Adresată părinților care nu au, dar dăruiesc în fiecare clipă copiilor lor modestie și spirit. Acelor copii care nu știu ce este un măr, un televizor sau o țară, pentru că nu l-au mâncat, nu l-au văzut, nu au străbătut-o.
Telespectatorii o pot urmări pe Ela Crăciun în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 6 dimineața prezentând știrile la Antena 3.  Începând din aprilie, Ela este prezentă și în blogosfera românească. Pentru o incursiune pe blogul Ela Crăciun, cititorii trebuie să acceseze linkul următor: www.elacraciun.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava