Targul de Toamna Produs in BUcovina 19-21 octombrie 2018

Noua sala de sport din comuna Putna a găzduit în perioada 8-10 decembrie întrecerile Cupei României de lupte greco-romane și lupte libere – masculin și feminin.

Organizată de Federația Română de Lupte, competiția se adresează juniorilor I și a adunat în nordul Moldovei peste 200 de sportivi. Competiția de lupte de la Putna a fost a doua organizată în această toamnă în județul Suceava, după Campionatul Național pe echipe – juniori I ce a avut loc la Rădăuți.
Trei dintre sportivii pregătiți la CSM Suceava de antrenorii Valerică Gherasim, Andrei Bolohan și Daniel Ciubotariu au reușit să urce pe podiumul de premiere la prestigiosul concurs organizat la Putna. Teodor Chira, deși încă junior II, a reușit să cucerească medalia de argint la categoria juniori în limitele categoriei 96 de kilograme. Medalii de bronz și-au trecut în palmares Adrian Agache și Ion Marian la categoriile, 74, respectiv 96 de kilograme.

De menționat faptul că Adrian Agache, elev al Liceului cu Program Sportiv din Suceava va reprezenta România la Cupa Mondială care va avea loc în Iran, chiar dacă este încă junior, el va concur la seniori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava