Concert pascal
MOPAN Suceava

Abonaţii ACET Suceava vor rămîne fără apă rece timp de trei zile. Vor fi afecţaţi cetăţenii care locuiesc în zona străzii Cernăuţi, din muncipiul Suceava. ACET informează că este vorba de lucrări programate, iar întreruperea serviciului nu va fi făcută pe tot parcusul efectuării acestora.
Potrivit ACET SA Suceava, funcţionarea serviciului public de alimentare cu apă potabilă va fi întreruptă în anumite intervale de timp, în funcţie de situaţia tehnică a lucrărilor programate, în perioada 31 august – 2 septembrie 2018. Va fi afectată zona străzii Cernăuţi, de la sensul giratoriu situat în intersecţia străzii Traian Vuia cu strada Ştrandului pînă la podul de peste rîul Suceava, precum şi pînă la limita administrativă cu comuna Şcheia. Reluarea furnizării apei reci se va face pe 2 septembrie, ora 18:00, estimează ACET.
Pe de altă parte, Thermonet SRL, operatorul serviciilor de transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice în municipiul Suceava, a informat că în perioada 3-7 septembrie va proceda la sistarea furnizării apei calde în municipiul reşedinţă de judeţ. Măsura va fi luată în vederea efectuării lucrărilor de revizii, mentenanţă şi reparaţii anuale programate, acţiuni menite să pregătească desfăşurarea în condiţii optime a furnizării de agent termic pentru iarna viitoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava