Concert pascal
MOPAN Suceava

Tribunalul Cluj a decis, astăzi, prelungirea arestării preventive pentru fostul vicepreședinte al CJ Suceava, Cristinel Crețu. În soluția prezentată pe scurt se precizează a fost admisă propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj de prelungire a arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 5.05.2022 şi până la data de 03.06.2022. Decizia Tribunalului Cluj poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Reamintim că Cristinel Crețu se află în arest, la Cluj, din 5 aprilie, în urma unui flagrant. Procurorii DNA spun că Silviu-Cristinel Crețu, vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava, ar fi acceptat și primit în decembrie 2020 o primă tranșă de 40.000 euro de la administratorul unei societăți comerciale. Este vorba despre administratorul „Autotehnorom”, Vasile Rîpan. Potrivit DNA, în perioada 16 – 29 martie 2022, Cristinel Crețu i-ar fi cerut aceluiași om de afaceri încă 40.000 de euro. Pe 4 aprilie, procurorii DNA Cluj i-au făcut flagrant în timp ce primea cei 40.000 de euro mită, chiar în sediul Consiliului Județean Suceava.

La finalul săptămânii trecute, Consiliul Județean Suceava a aprobat, cu majoritate de voturi, demisia lui Cristi Crețu din funcțiile de consilier și vicepreședinte al instituției. Cristinel Crețu și-a depus demisia în data de 20 aprilie, cererea fiind transmisă Consiliului Județean de către avocatul Călin Budișan.

Tribunalul Cluj a decis prelungirea arestării preventive pentru fostul vicepreședinte al CJ Suceava, Cristinel Crețu, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava