Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Formaţia rock americană Foo Fighters a anunţat marţi anularea tuturor concertelor din turneul mondial 2022, după moartea toboşarului Taylor Hawkins, înainte de un concert la Bogota, informează contactmusic.com.

Grupul, unul dinre cele mai importante pe scena rock de la înființarea sa în anii ’90, a scris pe rețelele de socializare, potrivit sursei citate: „Cu marea tristeţe, Foo Fighters confirmă anularea tuturor datelor din turneu din cauza pierderii fratelui nostru Taylor Hawkins. Să folosim acest timp pentru doliu, pentru a ne vindeca, pentru a-i ţine aproape pe cei dragi şi pentru a aprecia toată muzica şi amintirile pe care le avem împreună.”

Turneul mondial al formaţiei, care a fost organizat în mai multe ţări din America de Sud, trebuia să continue în Statele Unite, apoi în Europa, înainte de a reveni în America de Nord şi de a trece prin Australia şi Noua Zeelandă la finalul anului.

Toboşarul Taylor Hawkins, 50 de ani, unul dintre pilonii grupului din care a făcut parte din 1997, a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un hotel din Bogota. O analiză toxicologică prezentată de procuratura columbiană a raportat THC (canabis), antidepresive şi opiacee în corpul său, fără a preciza motivele morţii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava