MOPAN Suceava

Ellie White va deveni, săptămâna viitoare, mama unei fetiţe. Fericită, artista s-a preocupat deja pentru sănătatea celei mici, astfel că a achiziţionat un kit de celule stem pentru a evita orice risc apărut în timpul vieţii micuţei. Solista a optat pentru un kit în valoare de 2000 de euro, conform click.ro.

Ellie şi-a programat deja operaţia de cezariană, în eventualitatea în care nu va putea să nască natural. „Sarcina este una din cele mai frumoase perioade din vieţile noastre şi le recomand tinerilor să se gândească  la viitorul celor mici şi să apeleze la recoltarea celulelor stem, să stea de vorba cu specialiştii, să pună întrebări şi să primească răspunsuri. Am ales banca de celule stem Biogenis pentru că aparţine unui grup mare european cu multe rezultate, are un capital social de peste un milion euro, iar eu apreciez medicina viitorului şi siguranţa pe care specialiştii de aici o oferă. În plus, chiar aveţi ocazia să va purificaţi şi stocaţi ADN-ul la naştere. Este vorba de o procedura unică în România şi nouă pentru medicină”, a mărturisit artista, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/uite-cum-se-pregateste-ellie-white-sa-nasca-foto

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava