• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ellie White va deveni, săptămâna viitoare, mama unei fetiţe. Fericită, artista s-a preocupat deja pentru sănătatea celei mici, astfel că a achiziţionat un kit de celule stem pentru a evita orice risc apărut în timpul vieţii micuţei. Solista a optat pentru un kit în valoare de 2000 de euro, conform click.ro.

Ellie şi-a programat deja operaţia de cezariană, în eventualitatea în care nu va putea să nască natural. „Sarcina este una din cele mai frumoase perioade din vieţile noastre şi le recomand tinerilor să se gândească  la viitorul celor mici şi să apeleze la recoltarea celulelor stem, să stea de vorba cu specialiştii, să pună întrebări şi să primească răspunsuri. Am ales banca de celule stem Biogenis pentru că aparţine unui grup mare european cu multe rezultate, are un capital social de peste un milion euro, iar eu apreciez medicina viitorului şi siguranţa pe care specialiştii de aici o oferă. În plus, chiar aveţi ocazia să va purificaţi şi stocaţi ADN-ul la naştere. Este vorba de o procedura unică în România şi nouă pentru medicină”, a mărturisit artista, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/uite-cum-se-pregateste-ellie-white-sa-nasca-foto

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava