Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, la Roman s-a desfășurat ultimul turneu din cadrul sezonului regulat al seriei A a Campionatului Național de handbal masculin pentru juniori II. Echipa LPS Suceava pregătită de profesorul Petru Brândușe a avut un parcurs excelent, câștigând toate partidele disputate.

Rezultate înregistrate în ultimul turneu al Campionatului Național de handbal masculin pentru juniori II:

LPS Suceava – LPS Piatra Neamț  31-25 (17-14)

LPS Suceava – LPS Roman            32-21 (17-9)

LPS Suceava – LPS Botoșani – 10-0, echipa din Botoșani nu s-a prezentat la meci

LPS Suceava – LPS Iași    27-18 (14-9)

LPS Suceava a abordat acest ultim turneu organizat la Roman cu un lot format din portarii Eduard Duman și Florin Mihăescu și jucătorii Bogdan Plugariu, Adi Tofănel, Robert Alupoaie, Alexandru Cocoș, Ionuț Logofătu, Andrei Rostoțchi, Bogdan Cozorici, Cătălin Antoneac, Antonio Pintilei, Iulian Cojan, Emil Solcan și Claudiu Lăzurcă.

”Cu gândul la locul I, cel care oferă o grupă mai accesibilă în turneul semifinal I, deși aveam nevoie doar de un singur joc câștigat pentru a rămâne matematic pe primul loc, jucătorii s-au mobilizat exemplar și au reușit să termine neînvinși acest turneu. Cel mai bun joc a fost de departe cel cu LPS Roman, gazda competiției, pe care i-am învins confortabil,  la un scor surpriză chiar și pentru unii dintre noi, având în vedere că au avut suportul publicului și în același timp s-au întărit prin transferul a doi sportivi de la LPS Botoșani.

Îmbucurător este jocul bun practicat, dăruirea, maturitatea în a gestiona momentele dificile dintr-un joc, ceea ce ne dă speranțe pentru etapele superioare, cu toate că va fi mult mai greu să ajungi la turneul final, având în vedere că în acest an competitional trebuie să treci de două turnee semifinale. Vom lupta și vom vedea. Oricum, dorința noastră estre aceea de a ajunge cât mai departe în etapele superioare ale  aceastei ediții de campionat” a declarat profesorul Petru Brândușe.

Ultimul turneu din seznul regulat, perfect pentru echipa LPS Suceava, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava