Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 7 septembrie în jurul orelor 21.40, un bărbat de 45 ani, din Fântâna Mare, în timp ce conducea mopedul neînregistrat, pe  Bulevardul Bucovina, în interiorul localității Gura Humorului, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus de către un tânăr de 22 ani din  Stulpicani. După impactul dintre cele două vehicule, motociclul a fost proiectat pe mijlocul părții carosabile, rezultând rănirea ușoară a acestuia.  Pe moped a fost identificată seria de șasiu și astfel că s-a procedat la efectuarea de verificări în baza de date, nefiind identificat niciun vehicul care să corespundă.

S-a procedat la efectuarea de verificări suplimentare în baza de date și s-a constatat că bărbatul de 45 ani care conducea mopedul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Conducătorul mopedului de 45 ani a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

Conducătorul mopedului a refuzat transportul la Spitalul Orășenesc Gura Humorului în vederea efectuării de investigații medicale suplimentare. Mopedistul nu purta echipament de protecție în timpul evenimentului rutier.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.  Față de conducătorul mopedului de 45 ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind condus şi introdus în arestul I.P.J. Suceava. Cercetările vor fi continuate de polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava