Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Candidatul PSD pentru funcția de primar al Sucevei, Vasile Rîmbu, a declarat, luni, la depunerea candidaturii, că vrea să câștige aceste alegeri deoarece și-a propus să aducă municipiul în fruntea țării, așa cum a făcut și cu Spitalul Județean Suceava. Vasile Rîmbu a spus că vrea să câștige alegerile alături de echipa sa pentru Consiliul Local pentru a face Suceava bine. „Am mers la Oficiul Stării Civile, mai bine spus la Biroul Electoral Municipal și am depus actele pentru un mariaj, între ghilimele, cu Primăria Suceava. Am convenit ca după mărturia cetățenilor suceveni să revenim după 10 iunie și să definitivăm actul. Mesajul nostru este știut: Facem Suceava bine!”, a transmis Rîmbu după înregistrarea candidaturii. El și-a prezentat programul pentru dezvoltarea Sucevei, subliniind faptul că și dorește ca Suceava să ajungă în fruntea țării, iar pentru aceasta își va pune la dispoziția cetățenilor toate experiența profesională și personală.

„Aș vrea ca acest mesaj să fie un mesaj apel către toți locuitorii Sucevei, să rezoneze în inimile și mințile noastre și într-un timp cât mai rezonabil să devină realitate. Pentru a realiza acest deziderat este absolut necesar să regândim Suceava. Împreună cu specialiști și aici mă refer la arhitecți, urbaniști, constructori, peisagiști și alții. Împreună cu antreprenorii, dar și cu funcționarii publici, cu tinerii, dar și cu maturii, împreună cu toți cetățenii responsabili ai Sucevei. Deci împreună cu toții. Ca să facem cea ce spunem avem nevoie de creditul sau încrederea cetățenilor Sucevei. Și ca la orice credit e nevoie să depunem niște garanții. Ce garanții depunem noi? În ceea ce mă privește expertiza experiența și realizările mele în plan personal și profesional. Aduc în prim plan ceea ce am făcut la Spitalul Județean, care după cum știți cu toții era codaș la momentul în care am poposit acolo și în cele din urmă l-am adus în fruntea țării. Vreau să vă spun că atunci când am ajuns la Spitalul Județean nu aveam o expertiză chitită pe acel domeniu, dar hotărârea și ambiția pe care am pus-o în joc a făcut să ajungem acolo unde ne-am dorit cu toții. Așa vom proceda și cu orașul. Îl vom aduce în fruntea țării”, a declarat Vasile Rîmbu, el precizând pentru aceasta are alături de el o echipă puternică și profesionistă de consilieri locali.

Candidatul PSD a precizat că social democrații nu îi vor dezamăgi pe suceveni și nu vor veni după un alt vot de încredere „fără a livra ceea ce am promis”. „Nu vom proceda ca precedenții. Neținându-se de promisiuni și proiecte și neonorarea unor promisiuni înseamnă în cele din urmă minciună. Ei nu au demonstrat-o. Girul acordat lor s-a dus în categoria celor neperformante. Neperformanța știți la ce duce. În sport, în atletism sau mai exact la probele de săritura în lungime, înălțime sau cu prăjina există regula celor trei încercări. Le-ai ratat, ai plecat. Le-ai ratat ești descalificat. În această perioadă suntem asaltați cu mii și mii de pliante care conțin proiecte și promisiuni, dar și perspective care mai de care. S-a demonstrat că până la urmă este minciună pentru nepunerea lor în practică. Noi nu venim cu așa ceva pentru că riscăm să vă mințim precum cei ce vă duc acum în amăgire. Suntem adepții faptelor pentru că faptele fac diferența. Așteptați-le și nu veți regreta”, a punctat Vasile Rîmbu.

El a explicat că el și echipa PSD vor aborda municipiul Suceava în contextul său metropolitan și nu izolat. „Este singura salvare. Vom porni din buricul târgului de aici din primărie spre scara blocului și extremitățile spațiului metropolitan. M-aș opri puțin la primărie. Un mesaj transmis despre ceea ce vrem de la această instituție foarte importantă a făcut valuri sau a avut darul de a bulversa. Vreau să vă spun că vom proceda exact așa cum își doresc funcționarii din primărie atunci când merg și sunt beneficiarii unor servicii publice indiferent de ce gen. Adică vrem să fim respectați și mulțumiți. Vrem ca cei care sunt în slujba cetățeanului să dea satisfacție. Servicii publice de calitate. Vrem să îi găsim la serviciu și dimineața și la sfârșit de program. Și vrem să eliminăm zvonul sau părerea că în anumite zone s-ar putea să fie condiționări. Și desigur că vrem să găsim confort pentru funcționari, dar și confort pentru cei care beneficiază de serviciile noastre. Nimic deosebit, nimic periculos, chiar dacă unii care au alt interes să semene panică în rândul salariaților din primărie. nu vom cere decât muncă și performanță”, a explicat Vasile Rîmbu.

În același timp el a arătat că își dorește să ducă Suceava la normalitate. „Și aici mă refer la curățenie, liniște și ordine publică, parcări, străzi asfaltate, fațade refăcute, spații verzi, locuri de joacă, locuri de agrement și altele. Și cel mai important este că vom dezvolta Suceava, construind infrastructuri de orice fel. Rutieră, sanitară, școlară, liceală, universitară, culturală, sportivă și altele și vom crea locuri  de muncă bine plătite și care să aducă plus valoare. Și așa ne vom îmbunătăți viața de zi cu zi. Dar pentru ca acestea să devină realitate avem nevoie de ceva. avem nevoie de multă muncă. Și noi avem toată determinarea să muncim. O să ne îndeplinim obiectivul de a face Suceava bine”, a subliniat Vasile Rîmbu.

El a ținut să facă referire și la proiectul său pentru atragerea de investiții. „În cuvântul meu adresat membrilor PSD am pomenit de contextul geopolitic favorabil și de perspectiva ca la Suceava să funcționeze un hub strategic și care să genereze investiții în infrastructură și în noi locuri de muncă, mai bine plătite și care să aducă plus valoare. Deja există emoția huburilor strategice și sunt revendicate în altă parte decât aici. Știm bine că Suceava a fost și probabil că este un hub de unde s-au distribuit ajutoarele europene către Ucraina. Trebuie să fim foarte atenți și determinați ca Suceava, având și aeroport să ajungă un hub strategic și să genereze ceea ce am pomenit.

Vreau să vă spun că nimeni nu este providențial, inclusiv eu. Dacă vom lucra în echipă și vom avea sprijinul tuturor cetățenilor ne vom îndeplini obiectivele. Ca să vă dovedesc că mă bazez pe echipă că pun în prim plan echipa”, a încheiat Vasile Rîmbu.

 

Social democratul Vasile Rîmbu vrea să câștige Primăria pentru a aduce municipiul Suceava în fruntea țării (FOTO), 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava