Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat de 41 de ani din Suceava a fost prins la Vicovu de Sus în timp ce comercializa haine și îmbrăcăminte contrafăcute. Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Suceava, suceveanul a fost prins în timp ce comercializa în incinta târgului  din orașul Vicovu de Sus, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte purtând denumirea unor mărci înregistrate și protejate în România, fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele sunt contrafăcute. În cauză au fost ridicate mai multe articole de încălțăminte în valoare de 3.150 lei, în vederea expertizării de către titularii de mărci, bărbatul de 41 de ani fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ,,punere în circulație de produse purtând mărci înregistrate fără acordul titularului mărcii’’, ce va fi soluționat procedural.
Bărbatul a fost prins în cadrul unei acțiuni pe care Poliția Suceava a organizat-o în cursul zilei de sâmbătă pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerț ilicit și respectarea drepturilor de proprietate intelectuală.
În total au fost verificate 51 de societăți comerciale, întreprinderi individuale și persoane fizice, fiind constatate trei infracţiuni. De asemenea, au fost aplicate 28 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 55.100  lei, ;i au fost confiscate bunuri în valoare de 1.500 lei, constând în articole de îmbrăcăminte. Alte bunuri, în valoare de 5.070 lei, constând în articole de îmbrăcăminte și încălțăminte au fost ridicate în vederea expertizării.

Un bărbat din Vicovu de Sus a fost prins comercializând haine și încălțăminte contrafăcute, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava