Concert pascal
MOPAN Suceava

Pentru promovarea valorilor reale polițiștii îi identifică pe cei care doresc să fie voluntari în activitățile preventive și să își asume rolul de formatori de opinie în rândul colegilor.

Este și cazul lui Matei, un copil de 8 ani din comuna Todirești. La sfârșitul anului școlar în carnetul său de note s-au regăsit doar calificative de ,,foarte bine”. Dorința sa declarată colegilor, cadrelor didactice, părinților și prietenilor este să devină polițist. Părinții săi au muncit o perioadă în străinătate dar acum s-au întors în localitatea natală și încearcă să le croiască un viitor cât mai bun celor trei copii minunați pe care îi au. Sunt oameni care cultivă adevăratele valori și le inspiră și copiilor lor.

La un astfel de vis de copil ne-am alăturat și noi polițiștii și după o ,,evaluare riguroasă” i-am acordat lui Matei calitatea de ,,mic polițist”. Câteva elemente de recuzită, diploma și medalia de merit dar și….. dulciurile primite l-au responsabilizat pe Matei care va fi un sprijin real pentru polițiști în activitățile preventive pe perioada vacanței de vară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava