MOPAN Suceava

Un polițist aflat în timpul liber a fost atacat cu un cuțit în centrul Sucevei după ce a salvat doi tineri de la o tâlhărie. Potrivit Poliției Suceava, duminică, în jurul orei 20:35, în timp ce se afla în concediu de odihnă și era cu soția și copilul său minor în parcul central din municipiul Suceava, un agent de poliție din cadrul IPJ Suceava a observat un tânăr recalcitrant și agresiv care a abordat un tânăr și o tânără ce stăteau pe o bancă. Polițistul a intervenit, l-a îndepărtat pe agresor și apoi i-a cerut acestuia să plece din zonă. Ulterior, în timp ce polițistul și familia sa se aflau în apropierea apropierea Bibliotecii din Suceava, la o trecere de pietoni de la intersecția str. Ana Ipătescu cu str. Mitropoliei, tânărul agresiv a venit din spate și l-a rănit cu un cuțit la o mână. După ce i-a încredințat soției copilul, pe care îl purta într-un ham special, polițistul s-a apărat iar agresorul a fugit, fiind prins și identificat de un echipaj de poliție alertat după producerea incidentului. Agresorul a fost identificat ca fiind bărbat de 29 de ani din comuna Fântânele.
Cele două victime agresate inițial, un tânăr de 19 ani din orașul Cajvana și o tânără de aceeași vârstă din orașul Milișăuți, au fost identificate de polițiști și conduse la sediul poliției pentru cercetări/ Agentul de poliție s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de „lovire sau alte violențe”, suspectul fiind reţinut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru a dispune procedural.

Un polițist cu un copil în brațe a fost atacat cu un cuțit în centrul Sucevei după ce a salvat doi tineri de la o tâlhărie, 7.4 out of 10 based on 18 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.4/10 (18 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava