Concert pascal
MOPAN Suceava

Un enoriaș care a avut un deces în familei reclamă Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților că preotul i-a luat bani pentru a trage clopotele. ”Am trecut recent printr-un deces în familie. În ….., județul Suceava sunt două biserici. Slujba a fost săvârșită la Parohia …. Problema a fost la Parohia ….. unde  am solicitat să fie trase clopotele, două zile și în ziua înmormântării. Surprinzător a fost faptul că s-a cerut suma de ….., motivând că sunt două persoane care participă la această activitate. Menționez că am achitat suma, fără a primi bon sau chitanță. Iar ca bonus, a primit un pachet cu catering și colac mare cu prosop. Există sau nu această taxă? Dacă este, care este suma și modul de justificare legală de încasare?”, a spus enoriașul.

”Consilierul de resort, inspectorul bisericesc și părintele protopop vor analiza în teritoriu sesizarea dumneavoastră și vor înainta un raport, cu rugămintea să îngăduiți până se întorc din concediu”, a răspuns IPS Calinic.

Un enoriaș care a avut un deces în familei reclamă Arhiepiscopiei că preotul i-a luat bani pentru a trage clopotele ”Am achitat suma, fără a primi bon sau chitanță”, 6.8 out of 10 based on 13 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.8/10 (13 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava